Michael Bublé - Christmas


 O Michael Bublé διασκευαζει αγαπημένα μας χριστούγενιατικα τραγούδια!

 Στον ενδεκατο πρωσοπικό δισκο του καναδού Michael Bublé μας κανει δώρο διασκευασμένες χριστουγεννιατικες μελωδίες. 




Κυκλοφόρησε: 21 Οκτωβρίου 2011

Είδος: Pop, Jazz, Christmas

Tα τραγούδια που συμπεριελάμβανει: 

1. It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas
2. Santa Claus Is Coming To Town
3. Jingle Bells [featuring the Puppini Sisters]
4. White Christmas [duet with Shania Twain]
5. All I Want For Christmas Is You
6. Holly Jolly Christmas
7. Santa Baby
8. Have Yourself A Merry Little Christmas
9. Christmas (Baby Please Come Home)
10. Silent Night
11. Blue Christmas
12. Cold December Night
13. I’ll Be Home For Christmas
14. Ave Maria
15. Mis Deseos/Feliz Navidad" [duet with Thalia]